Creamy tomatosauce
Rezept von Hat. Mehr findest du auf www.100affen.de.
Kommentare
Noch keine Kommentare.
Zutaten:
Für 2 Portion/enca. 1-2 TBS flour of your choice
2 Cups plant milk (e.g. soymilk)
1/4 Cup tomato puree
salt
pepper
(oregano)
2 Cups pasta of your choice
Zubereitung
Arbeitszeit: 5 / Koch-/Backzeit: 10Schwierigkeitsgrad: einfach
Cook your pasta like you always cook them. For this dish I prefer short pasta like Penne or Fussili. During your pasta cook, heat up your oil in a pot over medium head. Than add the flour and stir antil it is well combined. Stir it for ca one Minute. Than turn down the heat add in the milk and keep stiring! The best is that you wisk it wire whisk so you can not become clumps in your sauce. When everything is well combined add in the tomato puree and stir antil it is a nice and thick consistency. Season it with salt and pepper (and oregano if you like it) and serve it with your pasta.
Scheu nicht davor zurück, VIEL Soße über deine Nudeln zu machen, da bei diesem Rezept gill; umso mehr, umso besser😉
Wenn du magst, kannst du auch noch veganen Käse über deine Portion reiben oder auch gleich der Soße zufügen. Hefeflocken passen zu diesem Rezept meiner Meinung nach nicht.